Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Succes als Google Partner

Wij worden erkend als Google Partner voor het behalen van optimale campagneresultaten voor onze klanten, het aantrekken van meer klanten door klantcampagnes en het aantonen van Google Ads-vaardigheden.

Wat betekend het eigenlijk dat wij een Google Partner zijn? Dat wij een Google Partner badge hebben betekent dit dat ons bedrijf wordt erkend voor het behalen van optimale campagneresultaten voor onze klanten, het aantrekken van meer klanten door het beheren van klantcampagnes en het aantonen van Google Ads-vaardigheden en expertise door middel van certificeringen.

De Google Partner badge laat zien dat we ons zowel inhoudelijk als uitvoerend hebben bewezen binnen Google Ads.

We beschikken over de kennis en vaardigheden en overigens volgen we ook voortdurend de best practices die door Google worden aanbevolen.

Voordelen

Als Google Partner krijgen we toegang tot de nieuwste Google Ads-innovaties en -oplossingen, waardoor we altijd voorop kunnen lopen met de meest effectieve en efficiënte marketingstrategieën. Bovendien ontvangen we ondersteuning en training van Google, wat ons in staat stelt om voortdurend onze kennis en vaardigheden bij te werken en te verbeteren.

Marketingdoelen

Als Google Partner kunnen we bedrijven uitstekend helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun marketingdoelen te bereiken. Online adverteren draagt naast SEO enorm bij aan de awareness van jouw bedrijf, product of dienst en de online conversie van je website. Met behulp van Google Analytics monitoren we de statistieken en sturen we bij met als doel het optimale resultaat te behalen. Het is de manier om je doelgroep nog beter te leren kennen en ze op de juiste manier te activeren.

Benieuwd naar wat online marketing voor jouw bedrijf, product of dienst kan betekenen?

Wij kijken graag samen met jou naar de kansen.